Daar het steeds drukker is er besloten dat bestellingen op zaterdag om 23:59 bij ons binnen moeten zijn Ook onze leveranciers hanteren ondertussen andere maatregelen waardoor wij anders niet kunnen garanderen dat uw bestelling compleet gemaakt kan worden. Indien u later besteld is de kans aanwezig dat uw levering een week opschuift!!
Bent u toch wat aan de late kant? Doe ons dan even een belletje of appje om te vragen of hetgeen u wilt hebben op voorraad ligt. We hebben een zéér uitgebreide voorraad namelijk !!

Onze webshop is gericht op het welzijn voor uw kat en hond. Naast vers vlees en andere voedingswaren bieden wij ook snacks aan. Vers vlees is van origine de dagelijkse maaltijd van uw viervoeter. Keer op keer wordt ons verteld dat brokjes alles bevatten wat uw viervoeter nodig heeft. Echter, sommige huisdieren doen het daar niet zo goed op. Daar de wolf de stamvader van de hond is en deze in het wild op vlees leeft is dit de beste keuze voor uw hond en/of kat .

Vers vlees heeft vele voordelen voor uw viervoeter:

  • Minder en betere ontlasting
  • Maag-, darm- en huidproblemen worden minder of verdwijnen volledig
  • De eetlust wordt sterk verbeterd
  • Een evenwichtige darmflora voor een betere weerstand
  • Een mooie geurloze en glanzende vacht
  • Minder verharen etc..
LET OP!:
Bezorging van diepvriesproducten gebeurt op dit moment alleen in Friesland met uitsluiting van de Wadden, kijk hier voor meer info.
Bezorgen buiten Friesland is eventueel mogelijk maar u dient hiervoor eerst contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.
Verzending van gedroogde snacks, brokken en mixen kan door heel Nederland.

Dogmeat Carnibest AHV Breda Meat4Dogs DARF rodi carnifarm Alroda fish4pets Tamro kivo

Nieuwste producten

Top

eCommerce by CubeCart